30 липня 2012
Хворій дитині потрібна допомога!

Почути слово "мама" від молодшого синочка - найзаповітніша мрія Вікторії Дячок із Конотопу Сумської області. Допомогти хлопчику сказати перші слова могли б курси дельфіно-терапії. На повний цикл з 10-ти занять треба трохи більше 6-ти тисяч гривень. Але у родини немає навіть цих грошей.

Батьки 4-річного Сашка Дячка звертаються до всіх небайдужих до чужого горя людей з проханням про допомогу. Хлопчик страждає на дитячий атипічний аутизм. Хвороба поступово прогресує. Курс лікування, який раніше призначили лікарі, результатів не дав, проте батьки не втрачають надії на одужання сина.

Звуки, що видаються дельфінами, і їх ритмічні рухи зацікавлюють дитину і … допомогають у його зціленні. На десятому сеансі дитина сама намагається годувати дельфіна, намагається підпливти до нього ближче, вхопитися за плавець. На наступний рік, після повторного курсу дельфінотерапії, діти, що страждають аутизмом, починають говорити.

Тому рідні звертаються за допомогою саме до Вас. Всього незначна сума, яка не вплине на загальний стан вашого родинного бюджету, може подарувати шанс на здорове життя хворій дитині.

Конотопська організація ВО "Свобода" уже зібрала 700 грн. благодійних внесків на лікування дитини і закликає усіх небайдужих долучитися до вирішення сімейного горя, яке, нажаль, може торкнутись кожного з нас.

Телефон мами Сашка: 097 993 69 70 - Вікторія.

Телефон Конотопської організації ВО "Свобода" - 096 550 08 44.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк.

Номер картки отримувача 4405 8858 2319 9127.

Дячок Вікторія Олександрівна.

Призначення платежу: благодійна допомога на лікування сина.