12 листопада 2014
Шановні мешканці Сумщини!

Сумська обласна організація ВО "Свобода" щиро дякує усім виборцям, які віддали голос за нашу політичну силу. Жоден голос, відданий за "Свободу" на цих парламентських виборах, не буде втрачено. Незважаючи на те, що партія не пройшла до паралменту за списками, ВО "Свобода" буде мати представництво у ВРУ за рахунок депутатів-мажоритарників.

Ми й далі послідовно, крок за кроком, відстоюватимемо свої програмні засади, що базуються на ідеях національної справедливости українців на своїй землі. Ми стали на позицію державників, а не популістив. Свободівці, що представляли владу, йшли на непопулярні кроки для себе, адже ставили інтереси держави вище, а ніж рейтинг політичної сили.

ВО "Свобода" пліч -о-пліч з усіма стояла на барикадах Революції гідности. Свободівці сьогодні зі зброєю в руках захищають від моськовської орди терени України. І ніхто не хизується цим - ми просто робили та робимо спільну справу за покликом ідей та заповідей ідеологів українського націоналізму.

І врешті наші засади сприйняли усі українці. Адже лише декілька років тому, до прикладу, вітання "Слава нації!" та повалення бовванів лєніна називали "радикалізмом" та засуджували за це свободівців. А тепер це стало загальносуспільною нормою.

На ідеях та гаслах нашої сили стали паразитувати ті, хто ще вчора грав у лібералізм та шукав компроміси зі злочинцями. Патріотизм на цих виборах став останнім прихистком для багатьох негідників. Як наслідок - на хвилі загальнонаціонального патріотизму до влади повернулися ті, проти яких ми разом учора стояли на Майдані.

Ці вибори стали конкуренцією грошей, а не ідей. Стали змаганням за кількістю рекламгних щитів, а не програмних засад. Виграв не той, хто був кращим, а той, у кого було більше грошей на рекламу. Як наслідок - реальним переможцем виборів став антиукраїнській олігархат. А це є найбільшим проявом зради Революції гідности. Країна отримала контрреволюцію та реванш негідників, спекулюючи на "залученні нових облич". На зміну артистам прийшли "активісти", що встигли розсваритись. навіть не увійшовши до парламенту.

Проти "Свободи" увесь час вели знавіснілу інформкампанію у медія, які й далі належать олігархам. Кожен олігарх пригрів при собі якусь партію і рекламував її у своїх ЗМІ, а опонентів "мочив". Також проти "Свободи" застосовували технологію маніпулятивної соціології. Продажні соціологи бомбардували свідомість українців "непрохідністю" націоналістів. І коли навіть ця технологія не спрацювала і екзит-пол показав подолання "Свободою" 5-відсоткового бар'єру - нашу перемогу брутально вкрали: фальсифікуючи голоси, псуючи б'юлетні та розмивши наш результат массовими вкиданнями б'юлетнів за инші політсили. Ба більше, нереформовані суди поховали надію на справедливість та чесні вибори.

Ми надолужимо втрачене. ВО "Свобода" продовжить внутрішньопартійне очищення від зрадників та тих, хто не витримав темпу роботи та боротьби. Ми вдосконалюємо структури, кадровий склад, вдосконалюємо технології політичної боротьби, посилюємо ідеологічну роботу в партії та продовжуємо відстоювати інтереси української yації. "Свобода" була і залишається виразником і захbсником української yації в побудові національної за змістом та европейської за формою держави. Не словом, а ділом.

Разом - і до перемоги!

З повагою, голова Сумської обласної організації ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко голова Сумської міської організації ВО "Свобода " Юлія Левченко