23-24 липня 2016
У Сумах під патронатом свободівців відбудеться кінноспортивний змаг "Маленькі кавальєро"

23 та 24 липня 2016 року у Сумах під патронатом голови обласної організації ВО "Свобода" відбудуться кінноспортивні змагання серед юніорів "Маленькі кавальєро". У межах дійства відбудеться змаг юних кінників у віці від 10 до 14 років у низці дисциплін. Окрім того, націоналісти приготують для учасників дійства святковий козацький куліш і нагородять найкращих спортсменів додатковими подарунками та призами.

23 липня за програмою змагу відбудеться відкритий виїзд учасників. Після цього спортсменів розділять на дві групи віком по 10 - 12 і 13 - 14 років для змагань у категорії у висоту 50 см.

24 липня також відбудеться виїзд учасників змагу у категорії "Деб'ют", після чого юніори змагатимуться у категорії - 70 см. На завершення дійства усіх охочих чекатиме козацький куліш, а найкращі спортсмени отримають подарунки, грамоти та медалі.

Адреса проведення дійства: Суми, вул. Веретинівська, територія Сумської обласної кінноспортивної школи.

Прес-служба Сумської обласної організації ВО "Свобода"