9 липня 2016
Олег Тягнибок візьме участь у відзначенні 357-річчя Конотопської битви

9 липня 2016 року лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок відвідає урочистості з нагоди відзначення 357-ї річниці перемоги військ гетьмана Івана Виговського над московською армією під Конотопом. Зокрема, очільник українських націоналістів візьме участь у відкритті Всеукраїнського патріотичного фестивалю "Конотопська битва - 2016".

Зокрема, о 10:00 Олег Тягнибок виступить на урочистому мітингу біля пам'ятника "Щаблі" на в'їзді в селище Шаповалівка Конотопського району.

11:00 націоналіст візьме участь у молебні біля пам'ятного знаку гетьману Іванові Виговському в центрі с.Шаповалівка.

О 13:00 у Конотопі лідер ВО "Свобода" візьме участь у мітингу та молебню біля пам'ятного знаку на честь Конотопської битви біля БК "Зоряний".

О 13:40 Олег Тягнибок разом з иншими учасниками дійства пішим ходом вирушить до погруддя Григорія Гульницького на проспекті Червоної Калини, де відбудеться молебень та мітинг.

О 15:00 на головній сцені міста Олег Тягнибок своїм виступом відкриє етно-рок концерт - Всеукраїнський патріотичний фестиваль "Конотопська битва - 2016".

Прес-служба Сумської обласної організації ВО "Свобода"